Стало відомо про те, що в Запоріжжі комунальники розкопали труби з гарячою водою, і залишили їх без роботи на вихідні.

Труби, фото: паркан
Труби, фото: паркан

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 6 листопада комунальники відкопали труби з гарячою водою, з яких почав пробиватися пар, а потім литися окріп.

Ремонтувати їх звичайно ж не стали, і всі вихідні вони просто були без нагляду і потрібного ремонту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Стався даний інцидент на вулиці Комарова, що в Запоріжжі. Співробітники комунальних служб вирішили трохи відкласти аварійний ремонт труб до початку робочого тижня.

ремонт тепломереж, опалення, труби \\ фото Знай.UA
ремонт тепломереж, опалення, труби \\ фото Знай.UA

При цьому, місцеві жителі почали скаржитися на те, що може ще хтось постраждати. Ніяких огорож на місце не поставили, і туди може провалитися кожен, включаючи дітей.

Раніше портал Знай.ІА писав про руйнівний сезон 2020-2021: які тарифи на комуналку чекають українців у наступаючому році. З'явилася інформація про те, скільки ми заплатимо за воду, газ і електроенергію.

Також портал Знай.ІА писав, що у Києві масштабна аварія на колекторі забрала життя комунальника. Комунальник помер у лікарні.

Також портал Знай.ІА писав, що у жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося тижнями" У соцмережах поскаржилися на якість води.