Стало відомо про те, що в Запорізькій області на Молочному лимані оселилися благородні Птахи.

Таким чином, повідомляється, що на Молочному лимані можна помилуватися зграєю білосніжних лебедів. Про те, що там оселилися ці птахи, стало відомо завдяки повідомленню директора Приазовського національного природного парку Дмитро Воловик у соціальній мережі Facebook.

Так, днями він зняв відповідне відео в районі села Алтагир. Птахи вільно почувають себе, плаваючи далеко від людей.

Користувачі в коментарях почали писати про те, що бачили днями зграю лебедів в Утлюксом Лимані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Їх там було не менше тридцяти. Також, один з них був помічений на Федотовій косі, в Кирилівці, що в Запорізькій області.

А ось на промоїні між Молочним лиманом і Азовським морем мешкає близько 40 пеліканів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що недалеко від Кривого Рогу Дніпропетровської області зграя лебедів потрапила в кам'яну пастку через червневу спеку. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба Південного гірничо-збагачувального комбінату в Facebook.

Як розповіли на комбінаті, зграя лебедів приземлилася в місцевому кар'єрі через спекотну червневу спеку. Це сталося вранці, 10 червня. Очевидно, птахи були виснажені спекотною погодою, тому знесилені і змучені спрагою приземлилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кирилівка відпочиває від туристів після спекотного літа-туман над морем і ні душі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на пляжі Запоріжжя повернулися туристи.

Також Знай.иа писав, що у Кирилівці вода підібралася до будинків впритул.