У Запорізькій області безвісти зникла 15-річна Ілона Сапеско.

Як повідомляє Гуляйпільське відділення Пологівського відділу поліції на своїй сторінці в Facebook, дівчина пішла з дому 10 листопада і досі про її місцезнаходження нічого не відомо.

Особливі прикмети: на вигляд 17-18 років, ромської зовнішності, зріст 165-170 см, худорлявої статури, волосся пряме, нижче плечей, чорного кольору.

Коли її бачили в останній раз, була одягнена в болоньеву куртку сірого кольору, джинси темно-синього кольору і кросівки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

У разі отримання будь-якої інформації про місцезнаходження дитини, прохання повідомити негайно в поліцію за телефонами: 050-266-31-67 або по спецлінії "102".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.