Стало відомо про те, що школярка в Запорізькій області втік до хлопця в інше місто.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 16 листопада, в Мелітопольське відділення поліції звернулася жінка, дочка якої зникла. Школярці 15 років.

Співробітниками правоохоронних органів було встановлено коло спілкування дівчинки, і як виявилося, вона могла втекти до свого хлопця, який проживає в Херсонській області.

Патрульні не втрачали часу, і звернулися до колег в ГУНП в АР Крим, які несуть службу в селі Чонгар, що якраз таки в Херсонській області.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ті оперативно виїхали за адресою, і встановили, де саме зараз школярка. Так і виявилося, і в той же день, підліток був переданий матері, яка і повідомила про зникнення дитини.

Наразі вирішується питання про притягнення матері неповнолітньої до адмінінстративної відповідальності за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Запорізькій області.

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся.