У мережі розповіли рецепт скумбрії на картоплі з часником і коріандром. Рецепт вас приємно здивує.

Таким чином, повідомляється, що вам знадобиться:

1 велика цибулина, яку потрібно порізати кубиками;

3 зубчики часнику, їх потрібно видавити;

половина чайної ложки меленого коріандру, і стільки ж чорного перцю;

Популярні новини зараз

Невідомі властивості українського сала: ці секрети знали справжні козаки і ніколи не хворіли

Зірка української збірної зізнався, що творив Луческу в Шахтарі: "Блював. Стояв раком в лісі..."

Владзьо розкрив правду про долю "Вар'яти-шоу" без Притули: "Роз'їхалися по домівках"

Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон заслужила на людей, від яких мурахи по тілу і "продюсера" життя

Показати ще

1 чайна ложка гранульованого часнику;

40 мілілітрів рослинного масла;

600 грам картоплі, які потрібно порізати тонкими колами;

2 скумбрії;

1 лимон;

солі.

Скумбрія, запечена в духовці
Скумбрія, запечена в духовці

Потрібно розігріти духовку приблизно до 220 градусів. Картоплю покласти у велику каструлю, і залити всю цю справу водою.

Цибулю, часник і половину масла розмістити в спецiальний посуд, щоб там помістилася риба в один слой. Додати корiандр, посолити, після чого все перемішати.

Зверху покласти картоплю, і знову посолити. Потім вилити масло, що залишилося.

Поставте все в духовку, приблизно на 15-20 хвилин.

Ту ж процедуру проводимо з рибою, і кладемо на верх картоплі. З боків розкладіть шматочки лимона.

Поставити страву в духовку ще на 15-20 хвилин, і, ось, готово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також " Знай" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів