Стало відомо про те, що. Запоріжжя вчительку фізики вбив її коханий. Подробиці резонансного злочину.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі в багатоповерхівці на вулиці Лобановського сталося страшне вбивство.

Загиблу викладачку знали всі. Вона жила на п'ятому поверсі в е тому будинку, і коли вона познайомилася з Геннадієм, почалися постійні скандали.

У той самий день, Геннадій прийшов з коханою до сусідів, щоб вибачитися зла шум, який приносить незручності. Через ще час, він постукав до сусідів знову, але, вже один.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Геннадій попросив їх викликати поліцію. Він сказав, що справжній вбивця втік, і він не зміг його зловити, а сам він тут ні до чого.

Одного удару ножем було достатньо для того, щоб забрати життя вчительки.

Сталося це в понеділок, 16 листопада. Інспектори побачили на підлозі жінку, яка лежала на підлозі вся в крові. Найстрашніше, що з грудей у неї стирчав ніж.

Геннадій весь час плутався у своїх свідченнях, і так і не зміг нічого чітко пояснити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові патрульні врятували малюка, якого покусав собака. Правоохоронці супроводили до лікарні дитину для швидкого надання медичної допомоги.

Як повідомляє портал "Знай" У Києві патрульні Станіслав Севідов і Юрій Школяренко врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, що сидить на перилах, звісивши ноги вниз. Свідок дуже злякався і відразу викликав поліцію.

Також "Знай" писав, що Під Дніпром курсантка не розгубилася і врятувала чоловіка з епілепсією: "13 хвилин здавалися вічністю". Чоловік з нападами судом втратив свідомість і впав на підлогу, прямо посеред ділянки. Ольга не розгубилася і кинулася на допомогу чоловікові.