Мер Запоріжжя Володимир Буряк розповів про свої досягнення в транспортному питанні, у городян не вистачило терпіння.

Буряк доповів на своїй сторінці у фейсбук, що вже з початку наступного тижня в місті запустять новий маршрут. Рейс № 86 з п'ятьма місткими автобусами буде покривати Заводський район.

Буряка відразу ж похвалили в коментарях. Саркастично так: "Браво! Організувати маршрут для доставки заводчан на завод за рахунок міського бюджету міг тільки справжній Заводомэр!"

Інші волають до логіки міра, кажуть, - якщо і вводити нові маршрути, то робити це треба з розумом: "Я не розумію, чим провинилася вулиця Перемоги, що на ній немає автобусів? Два нещасних тролейбуса повзають два рази на день".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якась підвищена батьківська увага до Кичкасу або замолює гріхи за зняті трамвайних рейок?"

"Ви, звичайно, вибачте, але я взагалі не розумію, за якою логікою відкриваються всі ці маршрути і навіщо вони потрібні? 86 автобус — відмінно! Тільки хто на ньому буде їздити, якщо він не охоплює Ліве Запоріжжя?

У нас основна проблема в тому, що люди не можуть виїхати з Лівого до Запоріжсталі, а не від Запоріжсталі далі в місто…"

Як повідомляв Знай.uа мер Запоріжжя Буряк форсує ремонт греблі.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що Леся Нікітюк прикотила в Запоріжжі на маршрутці.

Також, Знай.uа писав про те, що Запоріжжя представили нового голову області: хто він і звідки.