В історію кохання з мексиканцем Карлосом Яна Чистякова із Запоріжжя поринула відразу. Вже через місяць вона поїхала в Мехіко, щоб вийти заміж. З майбутнім чоловіком дівчина познайомилася на сайті знайомств.

Мати з дочкою опинилися в заручницях.

Іноземець обіцяв відкрити Яні бажаний салон краси і переїхати в Іспанію. Замість цього дівчину чекали конфлікти і сварки.

Ситуація не покращилася навіть після народження маленької Мішель. Повернутися на батьківщину Яну змусила сумна новина - у її матері четверта стадія раку. У Запоріжжя українсько-мексиканська сім'я приїхала в червні 2018 року. На той момент спільній дочці Карлоса і Яни було п'ять місяців. Мексиканець прожив тут зі своєю родиною недовго.

Фінансово допомагав тільки перші кілька місяців. Така ситуація змусила Яну подати на розлучення. Втім, у відповідь жінка отримала звинувачення в тому, що свою дочку Мішель вона вкрала і вивезла з Мексики незаконно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Вже кілька місяців свої відносини сім'я з'ясовує в суді. За словами адвоката Яни, розлучити україно-мексиканську пару не можуть, тому що сторона позивача спирається на Гаазьку конвенцію про викрадення дітей.

Нагадаємо, що в Куп'янському районі Харківщини затримали чоловіка, який скоїв наругу над власною падчеркою.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.