ЗапорІжці добираються на роботу в жахливих маршрутках, які розвалюються на ходу. І це не вигадки. "Комфортабельний" транспорт зняв місцевий житель на відео, яке виклали в одному з місцевих пабліків у мережі.

Стан транспорту бажає кращого.

В таких умовах важко живим дістатися на роботу: сидіння ходять ходором, в салоні моторошний гуркіт, картина нагадує якийсь бойовик знятий від першої особи.

Але у містян немає іншого вибору, як добиратися по справах у такому транспорті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.