Стало відомо про те, що в Запоріжжі померла дівчина, яку збили на пішохідному переході.

Таким чином, повідомляється, що медики близько двох місяців намагалися врятувати її життя, проте все було марно.

Фото з місця події, кадр: Акцент

Пригода, з-за якого сімнадцятирічна дівчина Тетяна Частова опинилася в лікарні, сталося в Хортицькому районі поблизу зупинки «Універсам». Її збила машина два місяці тому на пішохідному переході.

Протягом двох місяців вона перебувала в лікарні з серйозною черепно-мозковою травмою, роздробленим тазом, переломом кінцівок, контузією, і травмами внутрішніх органів. Тетяна Частова лежала в комі під апаратом штучної вентиляції легенів. Кілька днів тому їй стало краще, і вона навіть встигла прийти в себе. Найближчим часом повинні були відбутися дві складні операції, проте, лікарі не встигли. Дівчина померла. Вночі понеділка, 18 травня, серце молодої дівчини зупинилося.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Друг сім'ї і волонтер Антоніна Потьомкіна, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram повідомила читачам цю новину. «Сьогодні вночі Танечки не стало. Її більше немає з нами. Ком у горлі, сльози на очах», - пише вона.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу

Як повідомляє портал «Знай.іа» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.іа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"