Жителі міста Запоріжжя зустріли поблизу місцевої школи цілу родину їжачків. Все було знято на камеру, і тепер користувачі мережі можуть насолодитися прекрасними знімками.

Таким чином, повідомляється, що поки люди сиділи по хатах у зв'язку з введеними карантинними заходами, тварини почали почувати себе більш вільно. Вони почали ходити по порожніх вулицях міст і селищ.

Поблизу школи під номером 108, яка розташовується в Хортицькому районі, очевидці помітили цілу родину їжачків. Вони зробили цілу фотосесію їм, а знімки, які вийшли опублікували в соціальні мережі. Про це пише інформаційний портал «Факти Запоріжжя».

Мабуть, через карантин звірятка перестали боятися людей 🌱 Біля 108 школи (Хортицький район) запоріжани зустріли ось...

Geplaatst door Факти Запоріжжя op Maandag 1 juni 2020

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Автор пише про те, що, швидше за все, з-за карантину тварини перестали боятися людей. Варто відзначити, що це вже далеко не перший випадок, коли їжачки, приміром, селяться недалеко від людей. А все тому що, зазвичай, поблизу можна знайти їжу.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області на будівлі лікарні оселилася родина хижих птахів. Місцеві зняли це на відео.

Таким чином, повідомляється, що соколи живуть тепер разом з людьми. Сталося це поруч з міською лікарнею в Мелітополі.

Нагадаємо, брудна, як пилючка, безпритульна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.іа Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.іа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.