На днях стало відомо про смерть чоловіка із Запоріжжя, який сильно постраждав в ДТП. І ось тепер нова проблема, вже у його єдиною сестри.

Таким чином, повідомляється, що днями помер Іван Махмудов, який у травні постраждав у ДТП в Заводському районі міста Запоріжжя. У нього залишилася дружина і маленький син.

Сім'я, друзі, і всі небайдужі збирали гроші на лікування, однак, серце не витримало, і першого червня він помер. Про це повідомляє інформаційний портал "alexua.tv"

Його єдина сестра-близнючка, яка в цей момент перебуває за кордоном, зібралася для того, щоб попрощатися з братом, але зіткнулася з проблемою. Її не пускають в Україну на кордоні. Все з-за того, що вона не є громадянкою України.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вона проїхала близько півтори тисячі кілометрів, пройшла всі межі, і ось, практично на рідній країні її не пускають прикордонники. Усі потрібні документи у неї є на руках, але, все ж відмовлено. Скільки ще потрібно чекати – невідомо.

Нагадаємо, що лікарі боролися на життя Івана Махмудова починаючи з 23 травня. У ДТП, яке сталося на Кічкасі, в якому зіткнулося два автомобіля Mazda і Volkswagen, і чоловік отримав важкі травми. Про це повідомляється інформаційний портал «061».

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічне ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Також портал Знай.іа писав про те, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.