У Запоріжжі продовжують розслідувати справу про смерть однорічну дитину в нелегальному дитсадку. Винуватиця все заперечує.

Таким чином, повідомляється, що днями в мережі з'явився ролик, на якому видно, що дівчинка не померла своєю смертю, а вихователька прив'язала їй до рота подушку, після чого, маленька Олеся захлинулася від блювоти.

Це стало відомо після аналізу ролика з камер спостереження. Про це розповів адвокат батьків Тимур Мамедов. Жінка, яка була головною в «закладі», після цього намагалася приховати докази своєї провини. Вона намагалася стерти всі ролики, але, частина вдалося відновити. На них видно, що ніяких реанімаційних заходів вона не робила.

Дитина був похований в суботу. Батьки в розпачі, це був всього лише перший, пробний день у закладі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А вихователька тим часом продовжує заперечувати, навіть після того, як був опублікований ролик , який доводить її провину. Та стверджує, що дітей на виховання вона не брала, а за Олесею її попросили доглянути самі батьки.

А стосовно подушки, вона каже, що це спеціальний валик, який призначений для захисту дитини, щоб той не впав. Тепер в суді повинні вирішити, чи винна жінка, і вибрати для неї запобіжний захід. Батьки не збираються її прощати, і вимагають самого сильного для неї покарання.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.