Стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя помітили незвичайне явище. Неймовірний морський пейзаж.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних, які тривали в цей раз цілих три дні, з 6 по 8 червня у зв'язку з святом, на курортах міста Запоріжжя сильно додалося людей. І вони стали свідками незвичайного явища.

Так співпало, що в п'ятницю, 5 червня приблизно о 22:13 трапилося перший літній місяць, і ось, за повним місяцем можна було спостерігати ще наступні кілька днів.

особливо це було красиво над морем, тому, місцеві збиралися на березі, і спостерігали за цим прекрасним явищем. Мерехтлива місячна доріжка на гладі води, а також шум прибою розчулив туристів, які в той момент відпочивали в курортній Кирилівці.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

У мережі навіть з'явився ролик, на якому видно це прекрасне видовище.

Нагадаємо, що раніше, повідомлялося, що на Азовському морі, а найчастіше в селищі Кирилівка, який знаходиться в Запорізькій області, завжди можна зустріти найкрасивіші, неймовірні світанки. Однак, іноді вони настільки красиві і незвичайні, що навіть неможливо підібрати слів, щоб їх описати.

І ось, в четвер, 4 червня, однієї з камер, яка була встановлена на Федотовій косі, був відображений неймовірний світанок, який практично неможливо описати. Воно було біле, і лише рамка навколо була звичного жовтого кольору.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.