Стало відомо про те, що в Запорізькій області двоє чоловіків ходили по місту з незвичайною табличкою.

Таким чином, повідомляється, що чоловіки, які з ніг до голови були облиті зеленкою, і на спині у яких був напис «злодій», весь день ходили по Запорізькій області з табличкою, на якій написано: “Ми крадемо у старих”.

це Сталося у селищі міського типу Якимівка, а відео з'явилося в запорізькому паблике its-zp.

Що саме сталося з чоловіками, і змусив їх хтось це зробити – невідомо. Але, щось підказує, що добровільно вони б точно цього не робили.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В коментарях люди розділилися на два табори. Одні почали підтримувати тих, хто це зробили з чоловіками, кажучи про те, що будь-яка несправедливість повинна бути покарана. А хтось все ж вважає, що такі методи боротьби некоректні, і все можна було вирішити більш цивілізованими способами.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про інцидент, який стався в столиці у вівторок, 16 червня. Патрульний закинув в салон автомобіля недопалок, який перед цим з нього водій викинув.

Таким чином, повідомляється, що в Київській області, водій одного з автомобілів довелося відповісти за вчинок, який він скоїв.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий