Стало відомо про те, що мер Запоріжжя Володимир Буряк закликав бюджетників для того, щоб ті його підтримали.

Таким чином, повідомляється, що інформаційний портал «Гетьман» пройшовся по петиції на підтримку мера Запоріжжя, і як з'ясувалося, велика частина з них, а саме 61%, були зроблені місцевими чиновниками, а також співробітниками комунальних служб.

Петиція на сайті з'явилася ще 13 квітня. У ній мова йшла про те, щоб зупинити переслідування мера міста Запоріжжя, Володимира Буряка. Це політичне протистояння між мерією міста, а також центральною владою. Кажучи простими словами, між Володимиром Буряком і президентом Володимиром Зеленським.

У Запоріжжі закликали голосувати за Володимира Буряка, фото: скріншот з відео

За останні півроку, співробітники правоохоронних органів неодноразово відвідували членів команди голови Запоріжжя. При цьому, проводилися не тільки обшуки, але, і відбувалися затримання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тому, мабуть, і була створена відповідна петиція, щоб показати підтримку Володимира Буряка.

Але, як виявилося, вийшло не так, як планувалося. Менш, ніж за місяць до дедлайну було зібрано 2200 голосів, при тому, що потрібно 25000. А також, було відмічено, що частина тих, хто голосував – є «бюджетниками», викладачами, лікарями, а також соратниками самого Володимира Буряка.

Таких, хто віддав голос, більше половини.

Нагадаємо, Кличка звинувачують у держзраді

Як повідомляв портал Знай.іа, Кличко підловили на брехні у Київраді

Також Знай.іа писав, що у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.