У Запорізькій області підлітки перетворили кладовище в скейтпарк. Про це розповіли у виданні "РІА-Мелітополь".

Повідомляється, що в Мелітополі діти катаються на скейтборді по "Братському кладовища", при цьому в парку поруч розміщена спеціальний майданчик для катання.

"Братське кладовище" це святе місце для всіх жителів міста, адже воно зберігає в собі пам'ять про тих, хто віддав життя за мир на нашій землі.

На меморіальному комплексі "Братське кладовище" поховано понад 2300 воїнів, які загинули під час визволення Мелітополя в 1943 році. Серед них покояться 7 героїв Радянського Союзу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Визволення Мелітополя від фашистських загарбників відбулося 23 жовтня 1943 року. Тоді солдати Червоної Армії провели безліч боїв, які тривали кілька днів, і змогли зламати опір ворога.

Але судячи з усього, через кілька поколінь, пам'ять про великий подвиг поступово зникає.

Нинішні підлітки вже бачать в цьому місці лише звичайний сквер зі зручними спусками по яким можна покататися.

Варто додоати, що сьогодні, 22 червня, в Україні День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни, що забрала життя героїв, які поховані на "Братському кладовищі".

До публікації у виданні додали відео, на якому небайдужий громадянин робить зауваження підліткам з приводу катання на "Братському кладовищі".

Нагадаємо, раніше у Харкові підлітки влаштували відпочинок під хмарами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Дніпрі п'яні підлітки розбомбили трамвай.

Також "Знай.uа" писав, що під Дніпром дитина занудьгувала на канікулах і втекла.