У мережі розповіли про те, яким був ранок середи, 24 червня в Запорізькій області. А саме, мова піде про курортної Кирилівці.

Таким чином, повідомляється, що в мережу опублікували фотографію світанку. Зроблений знімок був приблизно в шість годин ранку в Кирилівці, на Федотовій косі.

Сонце було незвичайне. Навколо нього був жовтий обідок, як це прийнято, а от сам коло всередині був вираженого, білого кольору.

У Запоріжжі знову зафіксували неймовірний світанок, фото: скріншот

Виглядало все це до неможливості красиво, особливо з поєднанням моря. Вся справа в тому, що сонце відбивалося у воді, і там можна було б зробити кілька десятків шикарний фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, варто відзначити, що це вже далеко не перший світанок в курортній Кирилівці, який вражає своєю красою.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області на море було фіолетове ранок. Все, що відбувається було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що неймовірний світанок стався в курортній Кирилівці Запорізької області, цим ранком, 18 червня.

На косі Пересип був зафіксовано шалено красивий світанок фіолетового відтінку. Все це змогли і всі, хто користується системою службою спостереження kirillovka.ks.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.