Стало відомо про те, що в меню запорізьких атомників терміново ввели кальмари і коктейлі.

Таким чином, повідомляється, що більше полутоны морепродуктів замовили для власних потреб в Запорізькій АЕС. Туди входить 130 кілограмів морського коктейлю варено-мороженого і 420 кілограмів тушок кальмарів свіжомороженого.

меню запорізьких атомників терміново введені кальмари і коктейлі, фото: Репортер

Запропонувала поставити товару на суму 111 тисяч гривень запропонувала Наталія Бєляєва. Про це повідомляє інформаційний портал "Репортер".

Дані делікатеси будуть використовувати в кафе КДЦ і санаторії-профілакторії ЗАЕС , який розташовується в Енергодарі. Про це внесена інформація в систему електронних закупівель «Прозорро».

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Нікополь Дніпропетровської області місцеві жителі виявили несподівану знахідку на дитячому пляжі – після шторму на берег викинуло невідомих морських істот. Відповідні фото з'явилися в групі "Красивий Нікополь" в Facebook.

Користувач Костянтин Аверков опублікував кілька знімків, на яких зображені невідомі морські мешканці, які віддалено нагадують мокриць або тарганів. Він повідомив, що їх на берег винесло після недавнього шторму і вони опинилися прямо на дитячому пляжі.

Учасники групи "Красивий Нікополь" не змогли пройти повз таких знімків, розпочавши дискусію в коментарях під публікацією. Хтось дивувався зовнішнім виглядом молюсків, хтось жартував, а комусь вдалося пояснити, що це за "чудовиська".

Нагадаємо, раніше постраждалих під час вибуху будинку у Києві вирішили поселити в інтернат.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кернес взявся за дітей під час виборів.

Також Знай.иа" писав, що в Дніпрі підлітки закидали трамвай камінням.