Стало відомо про те, що в Кирилівці двох чоловіків віднесло у відкрите море. Сталося це у неділю, 28 червня.

Таким чином, повідомляється, що повідомлення про інцидент надійшло ще о 8 ранку. Було сказано, що подія на воді сталося в районі промоїни в селищі міського типу Кирилівка, Запорізької області.

Двох чоловіків віком 41 і 48 років віднесло у відкрите море.

У Кирилівці чоловіків віднесло у відкрите море,фото: скріншот з відео

Як з'ясувалося пізніше, один із них поплив під надувним кругом, а слідом за ним інший на гумовому човні. Все б нічого, але вона була дитяча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті, їх віднесло на відстань приблизно в 1600 метрів від берега. Чоловіки сильно вибилися з сил, вже не могли повернутися до берега, тому були змушені подавати сигнали про допомогу.

Рятувальники помітили, дісталися до відпочиваючих і доправили їх до берега.

При цьому, від медичної допомоги вони відмовилися, заявивши про те, що чудово себе почувають.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині сталася трагедія – двоє підлітків із села Йосипівка Тернопільського району потонули в ставку. Юнаки 14 та 17 років зникли з поля зору ще 25 червня. Повідомлення про те, що у ставку потонули діти надійшло в поліцію у другій половині дня. На місце виїхала слідчо-оперативна група, пише Тернопільське інформаційне бюро.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.