29 червня в Комунарському районі Запоріжжя на вулиці Космічній трирічний хлопчик випав з вікна третього поверху. Дитину негайно госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На місці події працювала одна кардіореанімаційна бригада, одна бригада дитячої реанімації. Трирічного хлопчика з різними травмами госпіталізували в лікарню. Дитину доставили в Обласну дитячу лікарню.

За попередніми даними, дитина впала з висоти третього поверху.

У малюка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та травму черевної порожнини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В даний час встановлюються всі обставини події.

Дитина біля вікна
Дитина біля вікна

Нагадаємо, у Запоріжжі жінка випала з вікна на четвертому поверсі.Стався цей інцидент в четвер, 18 червня на вулиці Яценка, що в місті Запоріжжі. Жінці сорок сім років.

Очевидці одразу ж визвали на місце бригаду швидкої допомоги, яка надала їй першу необхідну допомогу, після чого доставили в лікарню.

У потерпілої закрита ЧМТ, струс головного мозку, перелом нижньої щелепи, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота та перелом кісток тазу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні почастішали випадки падіння дітей з вікон — як створити безпечні умови для малюків

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові злодій-лузер зірвався з п'ятого поверху, намагаючись "бомбонути" готель - миттєва карма

Також «Знай.ua» писав, що Лікарі боролися до останнього подиху - маленька українка не пережила польоту з вікна