Стало відомо про те, що в Запоріжжі мешканці однієї з вулиць вийшли на акцію протесту, щоб перекрити проспект. Навіщо їм це було потрібно.

Таким чином, повідомляється, що суть протесту була в тому, щоб привернути увагу поліції до незаконної торгівлі наркотичними речовинами. Все це відбувалося на вулиці Академіка Амосова.

Мешканці неодноразово скаржилися співробітникам правоохоронних органів на те, що в одному з приватних будинків відбувається торгівля наркотичними речовинами. А поліції ніби до цього немає справи, і вони не діють.

У зв'язку з цим, ними було прийнято рішення, щоб перекрити проспект Соборний, і тим самим привернути увагу на себе і на проблему.

Про це повідомляють місцеві жителі в соцсети.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запорожье У людей по улице Кирова 37 где происходит открытая торговля наркотой, лопнуло терпения, они перекроили...

Geplaatst door Лёха Херсон op Zondag 5 juli 2020

Увечері 5 липня кілька десятків людей перекрили проспект Соборний в районі перетину з вул. Академіка Амосова (перед мостом через Мокру Московку).

На такий відчайдушний крок вони вирішили піти після того, як поблизу передбачуваного будинку з наркотичними речовинами було підрізане чоловік, а фігурант злочину був відпущений.

У прес-службі поліції розповіли, що вони отримали колективну скаргу від жителів вулиці Академіка Амосова, що вже більше двох років в одному з приватних будинків збувають наркотичні речовини.

Нагадаємо, що у Києві поліція припаркувалася на власній розмітці для "любителів штрафів".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Мін'юсті придумали, як використовувати Лук'янівське СІЗО.

Також Знай.иа писав, що у Київському метро з'явився 4G.