Стало відомо про те, що на курорті в Запоріжжі відпочивальниця впала під «банан» поки каталася.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у Кирилівці Запорізької області. Катання на «банані» ледь не закінчилося трагедією для одного з відпочивальників. Про це постраждала розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дівчина розповідає про те, що друзі її довго вмовляли на рахунок того, щоб вона прокотилася з ними на «банані». Коли водний атракціон перекинувся перший раз – всім вдалося залізти назад, однак, вдруге дівчина вже полетіла прямо під «банан». Він накрив її з головою, і дівчина насилу виплила на поверхню. Про це пише информаицонныйпортал "РИА-Мелітополь".

««Умовили мене друзі політати на банані. Плавати я не вмію, але мужик з гидроскутера каже, мовляв, все добре буде, ви ж в жилетах. Погодилася на свою голову, далі був треш. Два рази ми всі разом випадали. І якщо перший раз піднімалися на банан легко, потім стався жах. Ця махина накрила мене з головою».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дівчина в кінці підсумувала, і дала важливий рада, що якщо ви не вмієте плавати, то вам навіть не варто намагатися йти на цей атракціон.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.