Стало відомо про те, що в Запоріжжі відпочиваючі почали кататися на таблетках. Відбувається це прямо посеред вулиць в курортній Кирилівці.

Таким чином, повідомляється, що затоплені вулиці селища в Запорізькій області перетворилися на додаткове місце для розваг. Причому, довелося по духу це як дорослим, так і дітям.

Деякі відпочиваючі вирішили не ходити на пляжі, і не витрачати там кошти на різні атракціони. Замість цього, вони вирішили кататися на надувний «таблетці» прямо по селищу. Це по-перше безкоштовно, а по-друге немає медуз. Ось такі нюанси сьогоднішньої Кирилівки, що стала на час «українською Венецією».

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що курорти Запоріжжя охопила негода. Бердянськ та Кирилівка виявилися повністю у воді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що після зливи, яка пройшла в понеділок, 27 липня в Кирилівці і Бердянську, в містах затопило дороги, і вони в лічені хвилини перетворилися на річки.

У Бердянську, приміром, випала чотиримісячна норма опадів, і місцеві жителі розповідають, що навіть таксисти відмовлялися брати замовлення. А це означає, що ситуація досить серйозна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.