Стало відомо про те, що в Запоріжжі молодики побили пенсіонерів. Тепер лікарі в лікарні борються за їх життя.

Таким чином, повідомляється, що відбулося все це в четвер, 27 липня близько 17:30. Територіально місце злочину перебувало на проспекті Соборному, у напрямку до зупинки Гагаріна.

У Запоріжжі молодики побили пенсіонерів, фото: Новини Запоріжжя

Автомобіль MG 5 з державним номером АР 6341 З, з допомогою невеликого маневру обігнав авто Skoda Fabia, після чого різко притиснув до узбіччя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Запоріжжі молодики побили пенсіонерів, фото: Новини Запоріжжя

Молоді хлопці в такий спосіб вирішили навчити пенсіонерів, як потрібно їздити на швидкісному режимі., в якому вони самі пересуваються в населеному пункті. Для «пояснювальній бесіди» вони використовували біти, а також удари ногами.

У Запоріжжі молодики побили пенсіонерів, фото: Новини Запоріжжя

Спочатку вони били по кузову автомобіля Skoda Fabia, в якому знаходилися 3 пасажира — 2 пенсіонера чоловіки і одна жінка.

Після цього, молодий хлопець наніс пенсіонеру кілька ударів битою по грудній клітці, а його напарник побив другого літнього чоловіка. В результаті, в одного забій грудної клітини, а другий отримав перелом ноги в трьох місцях.

Після знущання над пенсіонерами молодики поклали біту в багажник свого авто і зникли з місця події, забувши третього одного.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі футбольні фанати вийшли на суботник на стадіоні.

Також Знай писав, що в Києві засікли водія, який "навалив купу сміття прямо на узбіччі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі утворилася несанкціоноване звалище останків тварин.