У Донецькій області таксист помив бездомного на автомийці. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що у Волновасі таксист привіз бездомного на автомийку в багажнику, помив за допомогою автомобільних миючих засобів і зняв те, що відбувається на телефон.

Відео викладене у вільний доступ зацікавило правоохоронців і таксиста вирішили притягнути до відповідальності за знущання над чоловіком.

Читайте Знай в Google News!

Власник Автомийки Микола Ордець заявив, що не мав поняття про інцидент, оскільки його в той момент не було на місці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Мийка самообслуговування, ну а дур*иків на білому світі, самі знаєте, вистачає. І Волноваха також не без таких виродків" - сказав Микола Ордець.

Однак, на відео чітко видно, що таксист був не один. При цьому багато хто говорить, що чують про цей інцидент вперше.

Журналісти, за допомогою поліції, відшукали 38-річного бездомного Геннадія з відео і запитали його про подію. Чоловік розповів, що сам попросив таксиста, щоб той його помив.

"Ми їхали удвох, їхав другий таксист. Ми купалися. Але мене не вкрали" - сказав Геннадій.

Таксист помив бездомного на автомийці, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Таксист Микола також стверджує, що не мав злого наміру і просто відреагував на прохання бездомного. За його словами, він посадив Геннадія в багажник, оскільки від того йшов неприємний запах.

"Ну куди я його посаджу в машину? Я йому кажу "Хочеш в багажник?" Він каже: "Я поїду, будь ласка, відвези" - прокоментував таксист.

Також Микола визнав, що викладати відео було помилкою і видалив його. Однак поліцейські знайшли ще один аккаунт, який присвячений знущанням над Геннадієм і за рік там зібралося 170 публікацій і більше тисячі підписників. Правоохоронці почали перевірку аккаунта і дій таксиста.

У поліції розповіли, що таксиста можуть звинуватити за статтею 146 (позбавлення волі), проте потерпілий заявив, що ніяких претензій до Миколи не має і просив не проводити розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі наркомани та алкоголіки перетворили парк на смердючий хостел.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві нахабна жебрачка ткнула ф*к в обличчя пасажирам метро.

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську бездомний мало не згорів живцем.