Стало відомо про те, що в курортній Кирилівні, що в Запорізькій області, відпочиваючим вдалося зняти на відео ціле стадо козуль.

Таким чином, повідомляється, що з Було дуже багато, і туристи спокійно могли зняти все це на камери своїх смартфонів. Відео розмістивши на YouTube-каналі.

Люди побачили і зняли на камеру козуль. Однак вони швидко втекли - їх наздогнати практично неможливо.

У літню пору року, тварини звикли відпочивати в тіні кущів. У такий спосіб вони ховаються від палючого сонця. Їсть листя, а також, зовсім геть поплавати в морі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що наздогнати тварину зможуть далеко не всі собаки, і довжина стрибка козулі може становити до п'яти-шести метрів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що відбувається на пляжах курортної Кирилівки після того, як там практично все літо мешкали медузи.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилося кумедне відео. Як виявилося, на пляжах курортного селища в Запорізькій області, в Кирилові, практично пропали медузи. Ще кілька днів тому їх було тут непомірна кількість, і вони заважали туристам відпочивати, не можна було нормально зайти в море.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай.иа шторм накоїв Бід на Закарпатті-вирвані дерева, розбиті городи і темні будинки.

Також Знай.ІА писав, що на відомому курорті дівчина винайшла спосіб як вийти заміж - набридло чекати принца