У мережі показали незвичайний схід сонця на курорті під Запоріжжям. Відповідне відео опублікували на каналі "ПАПА.LIFE" на платформі YouTube.

Світанок на курорті Кирилівка під Запоріжжям по справжньому захоплююче видовище. У цей момент сонце розриває темне полотно ночі і сигналізує про початок нового дня.

Читайте Знай в Google News!

Зірка з'являється над морем і повільно піднімається через лінію горизонту. Спершу сонця не видно і про його появу символізує лише помаранчевий відтінок в небі. Через деякий час через моря починає з'являтися сонце, яке відбивається на поверхні стихії.

схід сонця в Кирилівці: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відблиски на поверхні води створюють неймовірно красиве видовище, а сонячне світло в цей час пронизує хмари і висвітлює небо.

Таке видовище варте того, щоб прокинутися раніше і відвідати практично порожній пляж. Кожен такий світанок унікальний і має відмінні риси. Тому складно повірити, що подібна краса знята на березі Кирилівки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що над пляжем в Кирилівці вертольоти ледь не зачіпають своїми конструкціями відпочиваючих. З бриючого польоту вони лякають багатьох. Вертольоти літають уздовж берега чи не щодня. Що саме патрулюють на пляжі військові ніхто і не знає.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що фотографу із Запоріжжя вдалося відобразити комаху-привида зовні вона злегка схожа на богомола, однак, якщо придивитися стає ясно, що схожість закінчується на обрисах.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що на одному з курортів міста Запоріжжя з'явилася так звана "захисниця" медуз. Мотивація проста - їм теж потрібно жити, а море – це середовище їх природного проживання, на відміну від людей, які у воді просто гості.