У Запорізькій області першокласників посадять в аварійний кабінет. Про це розповіли у виданні "РІА Мелітополь".

Повідомляється, що в Мелітополі, батьки дітей, які вперше йдуть в школу в цьому році, були шоковані побачивши кабінет, в якому належить вчиться їх дітям.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що в СШ №4 мають намір посадити дітей в кабінет з іржавими партами і розвалюються шафами. При цьому, раніше батькам показували інше приміщення з хорошим ремонто, але його передали платному класу.

Батьки майбутніх першокласників кажуть, що раніше у виділеному їм приміщенні був кабінет музики і швидше за все за ним не було постійно закріпленого класу, який би проводив прибирання, оскільки в кабінеті дуже брудно. Батьки також сумніваються, що Кабінет відповідає санітарним нормам для знаходження дітей.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У зв'язку з цим них виникло питання - куди йдуть гроші на ремонт школи, які батьки учнів здають щорічно і чому в будівлі існує клас в такому жахливому стані.

Клас в який хоятт посадити дітей, фото: РІА Мелітополь

Клас в який хоятт посадити дітей, фото: РІА Мелітополь

Клас в який хоятт посадити дітей, фото: РІА Мелітополь

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Франківську школи та садочки не відкриють 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа", "слуга" розповів про зміни в навчальному році

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі батьків не пустять до школи 1 вересня