У Запоріжжі у вантажівки на ходу відстебнулася кабіна, внаслідок чого автомобіль протаранив електроопору. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 19 вересня, близько 10 ранку на вулиці солідарності. Водій вантажного фургона "ТАТА" пересувався по вказаній вулиці, як раптом не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Як виявилося, у нього на ходу відстебнулася кабіна, тому він не міг впоратися з транспортним засобом.

В результаті зіткнення водій вантажівки загинув на місці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом даної події згідно частини 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Пошкоджений автомобіль був вилучений, поліція почала досудове розслідування.

Правоохоронці звернулися до городян, які стали свідками ДТП. Вони попросили надати відеозаписи моменту події в якості речових доказів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі бидло-маршрутник накинувся на пенсіонерку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі 5-річна дівчинка випала з вікна з четвертого поверху, спершись на москітну сітку.

Також Знай.иа писав, що під Запоріжжям затримали банду, яка займалася вимаганням.