У Запоріжжі пасажир маршрутного таксі вивалився з автобуса прямо на проїжджу частину. Відповідне відео опублікував паблік "Це Запоріжжя".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ввечері, на перехресті вулиць Шкільна та Українська в місті Запоріжжя. Пасажир мікроавтобуса вивалився прямо на проїжджу частину з задніх дверей. На щастя, автомобіль, який рухався за автобусом, був на достатній відстані, щоб не збити потерпілого.

Чоловік, очевидно, серйозних травм не отримав, оскільки після події спокійно встав і пішов з проїжджої частини. Водночас водій маршрутки продовжив рух, навіть не зупинившись.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що недавно аналогічна ситуація сталася в місті Дніпро. Інцидент стався в середу, 2 вересня, на повороті з вулиці Гвардійської на вулицю Маяковського в маршрутному таксі №156. Під час маневру із задніх дверей автомобіля прямо на проїжджу частину випав пасажир. На щастя, водій маршрутки вчасно встиг пригальмувати і не наїхав на потерпілого.

Нагадаємо, що у Запоріжжі бидло-маршрутник накинувся на пенсіонерку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі водій тролейбуса відмовився продовжувати маршрут через відсутність здачі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі маршрутка збила жінку. Від отриманих травм вона померла на місці.