У Мелітополі Запорізької області дівчина потрапила на огляд до п'яного лікаря. Відповідний відеоролик опублікували в Instagram- спільноті "Медицина Мелітополя. Відгуки".

Читайте Знай в Google News!

Як написала одна з учасниць конфлікту Аліна, вона звернулася в приймальне відділення районної лікарні з кровотечею. Оскільки робочий день був закінчений, до неї направили чергового лікаря-гінеколога. Дівчина з матір'ю чекала медика близько 20 хвилин, однак, за її словами, це було лише початком.

"Так званий лікар все ж зволив вийти до нас, але те в якому стані вона з'явилася, просто нас шокувало, вона була п'яна і ледве стояла на ногах, за метр від неї несло перегаром, я побачивши всю ситуацію відмовилася від її огляду. І коли вже в справу втрутилася моя мама, ця жінка просто почала виштовхувати маму з кабінету (відео почала знімати саме з цього момент) потім все ж коли вона зрозуміла, що її знімають, вона просто закрилася в туалеті. Так що ось такі у нас лікарі, це добре, що мене прийняли в міській гінекології і надали мені допомогу, а так ще не відомо, як могло все закінчитися", - пише Аліна.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі мережі були в шоці від побаченого і почали писати, що цей лікар вже не вперше славиться своєю поведінкою і недбалим ставленням до роботи. Багато відзначили, що подібного роду "лікарі" взагалі не повинні працювати в медицині. Однак, знайшлися і ті, хто відстоював права лікаря. Вони написали, що з такими нервовими пацієнтами можна і з розуму сходити, а матері дівчини треба було на початку звернутися в психіатричне відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі 5-річна дівчинка випала з вікна з четвертого поверху, спершись на москітну сітку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі учнів вигнали зі школи, щоб не потрапити в "червону лінію".

Також Знай.иа писав, що у Кирилівці на Азовському морі дитина впала з гірки на бетонну плиту.