Стало відомо про те, що в Запоріжжі поставили на космосі зупинку, вартість якої перевищила 50 тисяч гривень.

Таким чином, повідомляється, що мабуть, влада просто продовжує відмивати гроші. Це вже четверта зупинка для громадського транспорту на вулиці Ситова в космічному мікрорайоні міста.

По вулиці Ситова, 13-Б комплекс і благоустрій території обійшлося в 548 тисяч гривень. Про це повідомляє «Актуально"з посиланням на проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Виконком вирішив виключити з господарського відання комунального підприємства» Управління капітального будівництва", і передати в оперативне управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району завершений будівництвом об'єкт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У пояснювальній записці до проекту рішення виконавчого комітету зазначається, що роботи виконані відповідно до проектно-кошторисної документації.

До слова, наприкінці минулого року в цьому ж районі була встановлена зупинка вартість якої склала 750 тисяч гривень. Вона в підсумку виявилася не зовсім потрібною для городян.

Потім, у лютому за адресою Ситова, 7-в поставили ще один ЗУПИННИЙ комплекс за 250 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові двоє "безмасочників" влаштували жорстоке махалово на зупинці

Як повідомляє портал " Знай.ІА» З Києва різко зникли кіоски - ні кави, ні сигарет

Також " Знай.ІА " писав, що У Франківську продавця застукали на мерзенному занятті з підлітками