У Запоріжжі хлопець вирішив вразити свою дівчину неймовірним подарунком - він замовив для неї 1001 троянду. Відповідним знімком похвалилися на сторінці "Запорожье антивирусное 2020" в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

На просторах соціальної мережі підприємець опублікував фото кількох букетів квітів, які романтик замовив своїй дівчині в якості подарунка. Букети троянд були різного кольору і налічували 1001 квітку.

Цей незвичайний подарунок запоріжанка отримала опівночі 25 вересня – кур'єри занесли букети на 4 поверх без ліфта. Віталій Телішевський, який опублікував фото, написав, що цей пост не є яким-небудь розіграшем або конкурсом, а це реальне замовлення для реальної дівчини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Багато користувачів були здивовані таким подарунком і захоплювалися романтичним вчинком хлопця. Однак деякі заявили, що це лише марна трата грошей, а квіти будуть радувати дівчину не більше тижня, після чого зів'януть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що наречена зробила нареченому зворушливий подарунок на весілля: "у цій дівчині б'ється серце твого брата".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі випекли піцу-рекордсменку в українському орнаменті.

Також Знай.иа писав, що Анастасія Заворотнюк похвалилася подарунком дочки.