Стало відомо про те, що підопічні миру міста Запоріжжя Володимира Бурка, заборонили проводити акцію протесту.

Таким чином, повідомляється, що учасники мітингу хотіли з'ясувати, як так вийшло, що у міста виник борг практично в півтора мільярда гривень.

Попередньо вважається, що причиною є кредити, які були оформлені командою місцевої влади. При цьому, повідомляється, що були вони взяті за завищеними ставками - від 17,5% до 19,5%.

Рані в мережі вже з'являлася інформація про те, що Запоріжжя можливо рухається до дефолту. У бюджеті катастрофічно не вистачає грошей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

мінімум півмільярда гривень не вистачає в міському бюджеті Запоріжжя до кінця вже цього року. Також, у міста більше одного мільярда гривень кредитів, які були взяті за останні кілька років, і при цьому, відсоток по кредиту становить близько 14 мільйонів гривень.

Фахівці говорять про те, що ситуація критична, і дуже близька до дефолту. Про це заявляє активістка з Комітету громадського контролю в Запорізькій області Олена Єременко на підставі отриманого з виконкому міської ради офіційного звіту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Людей залякують, позбавляють заробітку і підвищують тарифи-Медведчук розкритикував руйнівну економічну політику влади

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Смотрящий" Комарницький вкрав арештоване майно корупціонерів на мільйони грн, - нардеп

Також «Знай.иа " писав, що "Гарантований покупець" просить НКРЕКУ зняти обмеження, заводять держпідприємство у збитки