У Бердянську, Запорізькій області, водій ВАЗа відірвав на АЗС заправний шланг і намагався втекти з місця ДТП до приїзду правоохоронців. Про подробиці події розповідає видання "PRO.berdiansk".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 18:00 у четвер, 1 жовтня, на автозаправній станції, розташованій на східному проспекті, біля перехрестя з вулицею Північною. Автомобіль ВАЗ приїхав на газову станцію, щоб заправитися. Але, за попередніми даними, водія відволікли п'яні пасажири і він вирвав заправний шланг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами винуватця аварії, його пасажири порадили йому покинути місце події до приїзду поліції. Але співробітники АЗС вчасно схаменулися, викликавши для розглядів правоохоронців. Втекти з місця ДТП нікому не вдалося.

Представники адміністрації заправної станції повідомили, що сума збитку склала близько 3 тисяч гривень.

За фактом ДТП ведеться розгляд. Чи був водій ВАЗа в стані алкогольного сп'яніння в момент аварії-невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запорізькій області карета швидкої допомоги застрягла в багнюці, поки їхали на виклик.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі фура провалилася під асфальт. Міська рада розплатиться за це.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі руйнується кілька житлових багатоповерхових будинків.