Під Запоріжжям підліток виявив чоловіче тіло посеред лісу - собака відрив частину ноги і принес хлопчикові. Про подробиці моторошної події розповідає видання "Changeua".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в одному з сіл Запорізької області. 13-річний Богдан гуляв зі своїм псом за селом, як раптом собака втекла в ліс і довго не поверталася. Хлопець пішов за вихованцем в нетрі і побачив, як той витягує з землі людську ногу. Незабаром хлопчик знайшов і саме тіло загиблого.

Підліток спочатку розповів про подію батькам, після чого ті викликали поліцію. Правоохоронці з'ясували, що загиблим виявився син місцевої жительки, яка його і вбила.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Односельці обімліли від новини про те, що їх сусіда знайшли мертвим у лісі, адже він вже більше двох місяців вважався зниклим безвісти. Жителі розповіли, що ідеальним він не був – розпивав алкоголь, вживав наркотики і сильно вирував вдома.

Правоохоронці не стали затримувати жінку, а спілкуватися з журналістами вона відмовилася. Як пізніше підозрювана зізналася слідчим - вона задушила сина шарфом, а після вивезла на візку тіло в лісосмугу, закидавши землею і шифером.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Запоріжжям масштабна пожежа забрала життя майже 40 свиней.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі відкрили вогонь по машині депутата міської ради.

Також Знай.иа писав, що шахрайки із Запоріжжя вкрали у пенсіонерки 150 тисяч гривень.