У Мелітополі припинили пошуки дівчинки, яка зникла 17 жовтня. Детальніше про це розповідає прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 17 жовтня, 16-річна мешканка Мелітополя перебувала в лікарні на обстеженні у зв'язку з коронавірусною інфекцією. Того дня вона покинула медичний заклад, пояснивши, що їй потрібно забрати посилку на пошті, проте так і не повернулася. З собою у неї був мобільний телефон, який весь час був відключений.

Протягом трьох діб поліцейські ювенальної превенції проводили розшук по місцях, де могла опинитися дівчинка. У можливих місцях перебування її не виявили. Тоді правоохоронці відпрацювали вокзали і з'ясували, що підліток поїхала на автобусі в селище Приазовське.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

20 жовтня поліції вдалося розшукати дівчинку в Приазовському за місцем проживання її знайомого хлопця. Співробітники ювенальної превенції провели з нею профілактичну бесіду і встановили, що протиправних дій на її адресу скоєно не було.

Проте, дівчинка відмовилася повертатися додому. Свій вчинок вона пояснила тим, що не може знайти спільну мову з матір'ю та іншими родичами. Поліція тимчасово помістила дівчинку в дитяче відділення лікарні.

На даний момент служби у справах дітей Мелітопольської міськради розбираються в ситуації, яка склалася в сім'ї підлітка і готують відповідні матеріали до суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юний Запорожець вкрав урну для голосування, щоб поселити в ній равликів.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку-гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також Знай.иа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив за цигарками.