У запорізьких школах встановлять системи відеоспостереження. Перші відеокамери з'являться в семи школах. Їх встановлять в рамках проекту "Безпечне місто".

У зв'язку з порушеннями на території навчальних закладів, до кінця року планують встановити 230 камер відеоспостереження. Для відеокамер у семи школах знадобиться 302 тисячі гривень.

У Запоріжжі встановлять камери відеоспостереження в школах.

Всі відеокамери будуть з'єднані в єдину систему і доступ до них буде у всіх правоохоронців. Все відео будуть виводиться на велику відео-стіну в ситуаційному центрі.

"Я вважаю, що після роботи пілотного проекту, ми зможемо зробити висновки і вирішити чи потрібно таке впроваджувати в усіх школах, - зазначив мер Запоріжжя Володимир Буряк. - Для цього спочатку потрібно виділити кошти на проектування для встановлення відеокамер у кількох школах".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До кінця року планують встановити 230 камер відеоспостереження.

Нагадаємо, що в реанімацію дитячої обласної клінічної лікарні №1 потрапив 16-річний хлопець у стані коми - вживав метадон.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.