Стало відомо про те, що в Мелітополі чоловік лопатою боровся з галасливими туристами.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі Запорізької області, чоловік вирішив перекопати дорогу, щоб автомобілі відпочивальників не могли дістатися до одному популярному озера. Про це пише інформаційний портал Акцент.

У Запоріжжі чоловік перегородив шлях до озера, фото: Акцент

Він самостійно вирив яму, яка перегородила проїзд машин до озера, яке називається Гарячка. Пов'язано це з тим, що там постійно відпочивають галасливі компанії, особливо вночі. Вони заважають спати не тільки йому з дружиною, але, і шестирічному дитині.

І тепер, якщо слідувати його логіці, на озеро можуть ходити тільки він з дитиною, а от інші відпочиваючі будуть змушені шукати інше місце для цього.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До речі, озеро Гарячка в цьому році приймає значно менше народу. Місцеве ЗМІ пояснило це тим, що закрилася місцева наливайка. Також, відомо, що на озері за останній час потонуло близько 11 чоловік. А після того, як закрилося місце, яке забезпечувало всіх алкоголем, летальних випадків не відбувається.

Будуть шукати відпочиваючі інші способи, щоб проїхати до озера – невідомо. Але, судячи з усього, якщо це станеться, то чоловік не зупиниться на викопаній ямі.

Нагадаємо, монстр-азіат поставив на вуха весь Дніпро - рибак підчепив на гачок і втратив дар мови.

Як повідомляв Знай.иа, в Дніпрі засікли дивну птицю з "віялом" - відомий фотограф полював три роки.

Знай.иа писав, місто Зеленського атакували змії.