Стало відомо про те, що президент України, Володимир Зеленський звільнив главу Запорізької районної державної адміністрації. Він пробув на посаді всього чотири місяці.

Таким чином, повідомляється, що про цієї новини стало відомо завдяки сайту Офісу президента України. У розпорядженні номер 423/2020 було повідомлено, що Полиектов Роман Альфредович звільнений з посади голови Запорізької районної державної адміністрації.

Він сам подав заяву.

Полиектов Роман, фото: соціальні мережі

Варто відзначити, що в березні він приступив на посаду, і ось, через всього чотири місяці він вирішив піти. До цього він був зареєстрований як фізична особа підприємці.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Верховна Рада проголосувало за звільнення Ігоря Уманського з посади голови Мінфіну. Він пропрацював на цій посаді менше місяця.

За відповідне рішення проголосували 249 депутатів. Ініціатором розгляду законопроекту став прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Політтехнолог Петро Охотін вважає, що міністр фінансів України Ігор Уманський, йдучи у відставку, показує свою слабкість на цій посаді. Про це експерт написав Facebook, зазначивши, що першим "втекти з корабля" спробував міністр охорони здоров'я Ілля Ємець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергія Сивохо звільнили з посади радника РНБО? У ЗМІ просочилися деталі.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Міносвіти розповіли про ЗНО, новий навчальний рік та графік шкіл на карантин. Як зміниться навчальний процес через карантин і коли розпочнеться вступна кампанія

Також Знай.иа" писав, "Слуги" влаштували бунт і вимагають звільнення Сивохо, що накоїв радник РНБО