В одному з дитсадків Запоріжжя вихователька познущалася над маленьким хлопчиком. Про це розповіла волонтер Злата Некрасова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що в дитячому садку "Золотий ключик", що по вулиці Гоголя 175, стався дуже неприємний інцидент. Група дітей з вихователькою перебували на дитячому майданчику. В цей час хлопчик 6-ти років попросився у няні в туалет, проте вона ніяк не відреагувала.

Дитина довго терпіла і від відчаю сходила в туалет під дерево, прямо на майданчику. Няня відреагувала на цю дію досить грубо по відношенню до хлопчика. Вона зібрала навколо всіх дітей і почала його висміювати. Крім цього, майданчик залишається не прибраний вже кілька днів.

За словами волонтерки новина про цей інцидент була опублікована у виданні "Актуальне Запоріжжя". Після цього надійшов дзвінок від виконуючої обов'язки директора дитсадка з проханням прибрати публікацію.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Волонтерка і мама хлопчика вважають подібну поведінку з дітьми неприпустимою і бажають покарати виховательку, щоб подібне більше не сталося з жодною дитиною.

“Ми завжди виступаємо в інтересах дітей, ніхто не має право нівечити дитячу психіку. І якщо хоч один з батьків вважає це нормальним, Ви також аморальні як і вихователь.” - додала Злата Некрасова.

Публікація Злати Некрасової, скріншот: Instagram zlata_nekrasova111

Публікація Злати Некрасової, скріншот: Instagram zlata_nekrasova111

Нагадаємо, що у Львові працівники дитсадків злягли з китайським вірусом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленьких чернівчан змусять надіти маски в пекельну спеку.

Також, "Знай.uа" писав, що група підлітків влаштувала полювання на 6-річних малюків.