У Запоріжжі дерево впало на автомобіль. Про це розповіли на сторінці “Це Запоріжжя"в Instagram.

Повідомляється, що 12 серпня, в результаті поганої погоди, на вулиці Добролюбова на проїжджу частину впало дерево. В цей час на дорозі знаходився автомобіль, який виявився привалений деревом, що впало.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці "Це Запоріжжя" в Instagram, в розділі сторіс розмістили знімок, на якому можна побачити постраждалий автомобіль і чоловіка, який збирає гілки біля нього

За словами очевидців водій транспортного засобу не постраждав, а ось автомобіль доведеться відвезти в сервіс. При цьому сума збитків завданих деревом невідома.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

у Запоріжжі дерево впало на автомобіль, фото: Instagram its_zp

Варто зазначити, що запоріжці довгий час задаються питанням, чому на вулицях міста залишається так багато аварійних дерев, адже під час сильних поривів вітру і поганої погоди, таких подій може статися на багато більше і результат може бути більш сумним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 12 серпня Одесу накрило найсильнішою зливою, через що місто виявилося затоплене.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві через негоду вирувала 11 серпня на Володимирському узвозі дерево впало на припарковану машину.

Також, "Знай.uа" писав, що Тернопіль пішов під воду після чергової зливи. Наслідки стихії городяни зняв на відео та фото. Більшість вулиць опинилися у воді, також затопило парки.