Запорізький фотограф зняв дивовижні нічні краси в небі над містом. Відповідний знімок Олександр Поздняков опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Пізно вночі, в дали від міських вогнів, на небі можна побачити зачаровуючу картину із зірок. Однак, запорізькому фотографу вдалося відобразити таку красу в межах міста. Олександр Поздняков зняв зоряне небо в ніч з 11 на 12 серпня о 02:25 годині з пагорба біля школи №102 (Бабурка).

Вышел поснимать ночные пейзажи и попал в кадр паровоз из недавно запущенных 57 спутников starlink Илона Маска. Зрелище...

Geplaatst door Фотограф Александр Поздняков op Woensdag 12 augustus 2020

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У його об'єктив, крім зоряного неба, потрапив "паровоз" з 57 супутників Starlink, запущених нещодавно Ілоном Маском. Користувачі мережі були в захваті від зачаровуючих кадрів.

Варто нагадати, що компанія SpaceX відправила на орбіту десяту групу супутників в рамках проекту Starlink. Ракета-носій Falcon 9 з 57 супутниками Starlink і двома апаратами американської компанії BlackSky злетіла з мису Канаверал у Флориді в п'ятницю, 7 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі показали незвичайний Схід Сонця на курорті під Запоріжжям.

Як повідомляв портал "Знай.иа", стало відомо про те, що фотографу із Запоріжжя вдалося відобразити Комаха-привид зовні воно злегка схоже на богомола, однак, якщо придивитися стає ясно, що схожість закінчується на обрисах.

Також, "Знай.иа" писав, що стало відомо про те, що на одному з курортів міста Запоріжжя з'явилася так звана "захисниця" медуз. Мотивація проста-їм теж потрібно жити, а море – це середовище їх природного проживання, на відміну від людей, які у воді просто гості.