У Запорізькій області суд виправдав чоловіка, якого звинувачували в домашньому насильстві. Про це розповіли у виданні "РИА-Мелітополь".

Повідомляється, що Якимівський районний суд днями розглянув протокол, який поліцейські склали стосовно місцевого жителя за статтею 173-2 КУпАП.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з матеріалами у даній справі, 3 червня 2020 року о 13:32 чоловік вчинив акт домашнього насильства над своєю співмешканкою, а саме вилаявся на її адресу нецензурною лайкою.

Під час судового засідання обвинувачений заявив, що не скоював цього злочину і не ображав цивільну дружину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Те ж саме сказала і "постраждала" жінка. Вона підкреслила, що у неї з чоловіком не було ніяких сварок і вона не в курсі, кому в спало на думку викликати поліцію з даного питання.

Вислухавши обидві сторони, представники суду не виявили в події складу адміністративного злочину, виправдали чоловіка і закрили справу.

домашнє насильство, кадр з відео-реконструкції, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за звинуваченням 48-річного чернівчанина у вчиненні домашнього насильства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові батьки підуть під суд за сварку при дитині. Сварка між батьками дитини сталася 12 серпня, коли чоловік прийшов відвідати дитину. Про конфлікт в поліцію повідомила жінка.

Також, "Знай.uа" писав, що резонансний напад голого п'яного рецидивіста на журналістку телеканалу " Інтер "Анастасію Лугову в купе поїзда "Укрзалізниці" отримав нові скандальні подробиці.