Стало відомо про те, що світ Запоріжжя Буряк збирається відстояти позицію городян у столиці.

Таким чином, повідомляється, що Володимир Буряк сильно стурбований тим фактом, що до місцевих бюджетів були зменшені в кілька разів надходження, тому, він запропонував відстояти позицію на етапі формування державного бюджету на наступний рік.

Володимир Буряк відстоюватиме позицію запорожців у столиці, фото. ОДА

У вівторок, 18 серпня, у Запорізькій міській раді відбулося засідання під керівництвом Володимира Буряка. Були обговорені питання наповнення місцевих бюджетів, боротьби з коронавірусною інфекцією, а також формування бюджетів на 2021 рік.

Глава Запоріжжя говорить про те, що в Україну впроваджується фінансова децентралізація. І це добре, так як саме на місцях краще знають як і куди розподілити бюджет правильно. Але, разом з тим і зростуть обов'язки місцевого самоврядування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Володимир Буряк вже зрозумів яка це відповідальність вірність, і що містам доведеться фінансувати низку програм, які не покривають субвенції від держави.

Запоріжжю, як і ряду інших міст, у зв'язку з пандемією в рази зменшили надходження. І такий принцип формування можна буде спостерігати ще наступні кілька років.

Міський голова запропонував підготувати звернення регіональних представників АМУ до Асоціації міст України та уряду. Наприкінці серпня він виступить з цим зверненням на засіданні Правління Асоціації міст України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський зібрався в гості до Кернеса-сходять в зоопарк і подивляться на фонтан

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Кернес заговорив про Зоопарк перед виборами

Також " Знай.ІА " писав, що Кернес закупиться рибою на 700 тисяч-заплатять харків'яни