Вчора стартували безкоштовні перевезення пасажирів через Дніпро. Таким чином можна істотно розвантажити греблю, вирішили у мерії і запустили новий маршрут.

Катер запустили вчора, бажаючих вранці було не так вже й багато.

Переправа на інший берег зайняла 8 хвилин. Катер може вмістити до 200 осіб. Проїзд безкоштовний – витрати візьме на себе бюджет міста. Якщо буде попит, додадуть ще один катер.

На самому першому рейсі вранці перевезли одного пасажира, повідомляють місцеві видання.

Таким чином перевезти одного-єдиного пасажира на протилежний берег коштувало бюджету за словами чиновників 1000 гривень.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ввечері влади повідомили про те, що бажаючих було близько двох сотень.

Зате на вечірній рейс вишикувалася черга. За словами начальника профільного департаменту Олександра Власюка, катер взяв на борт з лівого берега 190 пасажирів.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.