Під Запоріжжям викрили парочку медпрацівників, які за гроші видавили липові довідки. Лікар і медсестра вибрали дуже прибуткову нішу і видавали учням автошколи довідки про те, що вони можуть керувати автомобілем без належного проходження огляду.

Перевертні в білих халатах за гроші видавали довідки.

Незабаром банда в білих халатах була арештована за фальсифікацію медичної документації, правоохоронці відкрили кримінальне провадження відразу за трьома статтями (одержання неправомірної вигоди, шахрайство і замах на злочин).

За даними слідства, тільки в листопаді-грудні минулого року медичні працівники видали п'ять фальсифікованих довідок за гроші. Всі матеріали по цій справі розглядає Бердянський міський районний суд.

У Запоріжжі заарештували банду в білих халатах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа правоохоронці Харківській області затримали двох жителів Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.