Знову в центрі скандалу п'ята дитяча лікарня у Запоріжжі. Цього разу пацієнти поскаржилися на тарганів.

Вони просто всюди: природно, що пацієнти не раді таким гостям. У палатах повна антисанітарія. Одна з пацієнток зняла відео і показала, що діється в лікарні.

Лікарня в Запоріжжі переповнена тарганами.

Прямо в палатах під плінтусом, під батареями і на підвіконнях розплодилися таргани. Цілі колекції комах, що повзають по всій палаті. І якщо раніше їх вдавалося знищувати хоча б мінімально – персонал ходив з "Дихлофосом", то зараз на тарганів не звертають уваги.

Батьки з дітьми в пастці: скрізь антисанітарія і таргани.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таке неприпустимо в медустановах, особливо в дитячих лікарнях, але поки що начальство нічого не робить для боротьби з комахами.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.