Школярка Марія Дорошенко придбала щоденник, але тільки вдома побачила сюрприз від видавців.

Сюрприз від видавців щоденника.

На карті України, яку помістили в щоденник області прикрасили яскравими квітами, а Крим чомусь залишили сірим. Кольори державного прапора і зовсім поміняли місцями.

Діти обурені новими щоденниками: Ви бачили, сірий Крим?

Крім цієї неподобстві, на обкладинці був розміщений текст англійською мовою, де дрібним шрифтом надрукували розповідь про корупцію в Україні. При цьому слово "Росія" надрукували двічі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні вранці на виїзді з Харкова відбулося масштабне ДТП. Як повідомляється, на вулиці Полтавський шлях дорогу не поділили відразу п'ять автомобілів: ВАЗ-2110, Нива, Mazda 3, Volkswagen Golf і ВАЗ-2106.

Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.